ZOMERSE SALADE: Nectarine & tomatensalade

by simkktnl

DSC_3270Die salade met aardbeien, peper en avocado smaakte naar meer. Meer combinaties van het hartige van de salade met het zoete van fruit. Ik kocht een paar nectarines afgelopen weekend. Ze moesten nog wel even rijpen, dat komt nog wel later deze week dacht ik. Maar maandag waren ze rijp en in de pauze van de wedstrijd Ned – Chili, maakte ik toch nog even deze salade. En dat ging snel, heel snel kan ik verzekeren. En ik houd ervan, in een handomdraai iets heel lekkers op tafel. Eigenlijk is het snijden en husselen maar. Kortom een succesnummer die zeker op mijn favoriete zomerse salades komt te staan.

DSC_3319DSC_3322Ingrediënten
3 nectarines
3 tomaten
30 gram verkruimelde feta
1/2 rode ui in dunne ringen
30 gram gehakte pecannoten
Basilicum

Bereiding
Snijd de nectarines en tomaten in plakjes. Hussel deze samen met de overige ingrediënten in een schaal en giet er een beetje olijfolie over. Breng op smaak met zout.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.