Zalmcarpacio

by simkktnl
Vandaag doen we lekker makkelijk met deze zalmcarpacio. Het is eigenlijk geen koken, maar een leuk voorgerecht. Soms zijn de eenvoudigste recepten de allerlekkerste. 

Ingredienten
50 ml olijfolie extra vierge
1 kleine ui, fijn gehakt
350 gram gerookte zalm
versgemalen peper
2 theelepels kapertjes

Bereiding
Klop de olie, citroensap, ui en kappertjes in een kom door elkaar. Schik de plakjes gerookte zalm op een bord. Sprenkel de dressing over de zalm en bestrooi met zwarte peper. 

You may also like

1 comment

Daniƫlle 25 augustus, 2012 - 16:53

En wat maakt het uit!? Als je maar lekker kan genieten toch … šŸ™‚ Heerlijk zo’n zalmcarpaccio, minimale inspanning, groots resultaat =)

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.