Print

SPINAZIE LASAGNE MET GEITENKAAS

Author www.simkookt.nl

Ingrediƫnten

  • 250 gram champignons in vieren
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teen knoflook geperst
  • 2 pakken spinazie a la creme a 450 gram
  • 250 gram lasagnevellen
  • 300 gram geitenkaas gemalen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de ovenschaal in. Bak de champignons en de ui ca. 5 minuten in de olie, voeg de laatste minuut de knoflook toe. Schep de spinazie erbij en laat die al roerend ontdooien. Breng op smaak met zout en peper. Leg 2 lasagnebladen in de ovenschaal, verdeel 1/4 van de spinazie erover en strooi er 75 gram gemalen geitenkaas over. Herhaal dit nog 3 keer. Schuif de schaal in de oven en bak het gerecht goudbruin en gaar in ca. 30 minuten. Snijd de lasagne in stukken en verdeel over de borden.