WISHLIST: Kookboeken

by simkktnl

Bon appetit Donna Hay janneke philippi soep plenty more yvette van boven home bakedde smaken van italiedoordeweeksjamie comfortfoodHelp! Mijn verlanglijst wordt langer en langer. Kortom veel te lang.. Er zijn zoveel mooie kookboeken en er komen er steeds meer bij. In de herfst, in aanloop van Sinterklaas en Kerst kijk ik mijn ogen uit. Ik koop best wat boeken maar zoveel als ik er nu op mijn verlanglijst heb staan had ik nog nooit. De eerste drie die erop staan, zijn voorspelbaar maar ooo zooo fijn. Kijk even mee.Donna Hay
Deze staat toch wel heel hoog op het lijstje. Donna Hay maakt altijd van die geweldige boeken met prachtige foto’s. Ik heb deze stiekem doorgebladerd in de boekwinkel. Wat een mooi boek, behoorlijk dik en ja, die wil ik. Hij is wat duurder, maar zeker de moeite waard.
yvette van boven home bakedAl haar boeken heb ik al in de kast staan. Dit is haar nieuwste boek en die moet gewoon in mijn kast. Zij geeft je heerlijke recepten, net even anders en toch goed te doen voor een amateur. Dus die kan niet ontbreken. plenty more Ottolenghi is zo populair, hij heeft geen introductie nodig. Ik heb al zijn boeken in mijn bezit. Af en toe maak ik er wat uit. Het is niet een simpel kookboek, vaak moet je veel ingrediënten opzoeken in verschillende winkels. Omdat Plenty mijn favoriete boek van Ottolenghi is, kan Plenty more toch niet ontbreken?

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.