VISPAKKETJE UIT DE OVEN

VISPAKKETJE UIT DE OVEN


Deze vispakketje uit de oven anders dan hieronder beschreven. Vis, tomaat, wijn, olijfolie, peper en zout en dan het pakkertje dicht vouwen. De Parmezaanse kaas, avocado en verse basilicum voeg ik pas toe als de vis gaar is. Een beetje van Jamie en een beetje van Sim. Eet smakelijk en het was zeker geen straf om deze nogmaals te maken. (Bron: Jamie Oliver)  

VISPAKKETJE UIT DE OVEN
VISPAKKETJE UIT DE OVEN
VISPAKKETJE UIT DE OVEN
VISPAKKETJE UIT DE OVEN
VISPAKKETJE UIT DE OVEN
Print

VISPAKKETJE UIT OVEN

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 400 gram kabeljauw of een andere stevige witvis
  • olijfolie
  • 2 handen kerstomaatjes gehalveerd
  • 1 avocado in stukjes
  • 1 handje basilicum
  • 1 handje Parmezaanse kaas geraspt
  • scheutjes witte wijn
  • peper & zout

Bereiding

  1. De oven voorverwarmen op 220 graden. Leg de kabeljauw op de stukken aluminiumfolie. Besprenkelen met olijfolie, peper en zout. Daarop de tomaatjes en de witte wijn. Pakketjes dichtvouwen en in ca. 15-20 minuten in de oven gaar bakken. Zodra de vis gaar is voeg je de basilicum, avocado toe en strooi er de Parmezaanse kaas over.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.