Top 5 Superfoods

by simkktnl

In het tijdschrift Grazia van afgelopen week stond een artikel over trends op het gebied van eten. Superfoods zijn natuurlijke producten van zeer hoge kwaliteit die veel mineralen, vitaminen en anti-oxidanten bevatten en daarmee goed zijn voor je gezondheid. Ik wil je de top 5 van superfoods volgens Grazia niet onthouden. 

1. Goji bessen
Neem een handje per dag en je kunt binnen een maand de ondertiteling op tv veel beter lezen. Verder ideaal om veroudering tegen te gaan en een door stress langzaam werkende schildklier weer te prikkelen.
2. Cacaobonen
Een handje rauwe cacaobonen is ideaal als je een avondje moet doorwerken.Het gaat geestelijke vermoeidheid en stress tegen en het ondersteund je hart en bloedvaten.
3. Spirulina
Een beetje spirulinapoeder doet wonderen voor de spijsvertering en heeft een ontgiftende werking. Daarbij zorgt het voor een constante bloedsuikerspiegel en je krijgt er een stralende huid van. 
4. Maca
De libidobooster. Het verhoogt verder je vruchtbaarheid, is goed voor je uithoudingsvermogen, normaliseert het hormoonstelsel en helpt je tegen chronische vermoeidheid. 
5. Groene thee
Een fantastisch anti-aging product. Zorgt daarbij voor een frisse adem, het neutraliseert de bacteriën in je mond. Daarnaast helpt het je beter logisch nadenken. 

Voor meer info check: yourhealthcoach.nl 

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.