THE BEST OF 2015

by simkktnl

DSC_0200Welke recepten waren het lekkerst in 2015? Wat maak ik zeker nog een keer in 2016? Kijk even mee.

Sticky kip op blikje bier

Sticky kip op blikje bier. Dit is toch wel een toppertje gebleken. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar het komt goed. Wat is deze kip lekker. Hij werd meerdere keren gemaakt en niet alleen door mij. Heb je deze nog niet geprobeerd, moet je dat zeker doen.

Borrelbrood

Borrelbrood. Zo makkelijk te maken en het is heerlijk. Ik heb verschillende versies gemaakt dit jaar. Je kunt variëren met de kruiden en de kaassoorten. Het kan niet mislukken.

Pakketje met kip, mozzarella en prosciutto

Pakketje met kip, mozzarella en prosciutto. En dan natuurlijk een feestelijk recept. Deze kip was niet alleen leuk om te maken, maar ook nog eens heel lekker. Het is een uitermate geschikt gerecht voor een feestelijk diner.

Mexicaanse kip van Ottolenghi

Mexicaanse kip van Ottolenghi. Wat moet ik hier van zeggen. Deze kip van Ottolenghi heb ik al verschillende keren gemaakt en iedere keer weer van genoten. Maar wat wil je, het is een Ottolenghi

Geroosterde zoete aardappel met tijm en knoflook

Geroosterde zoete aardappel met tijm en knoflook. Dit kwam ik op pinterest verschillende keren tegen en dat wilde ik ook wel eens proberen. Het enige wat ik er nog over wil zeggen is dat het een blijvertje is bij mij op tafel.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.