SUNDAY THOUGHTS: The anti diet part 1

by simkktnl

2014-05-11De eerste week zit erop. Ik was wel heel nieuwsgierig vanochtend. Zeker omdat de week niet helemaal volgens plan verliep. Ik heb een analoge weegschaal, dus ik kan het niet op de gram zien maar wel of er iets af is. Het resultaat -0.5. Niet slecht voor de eerste weekt. Ik voel me minder opgeblazen en fitter. Dat is voor de eerste week een prima resultaat. Ik ben tevreden. Hoe het ging afgelopen week en wat de plannen zijn voor komende week, lees verder

2014-05-11-1Vorige week zondagochtend op de weegschaal en de dag goed begonnen met beschuitje met aardbeien. s’Middag vette vis en 1 wijntje. Moet kunnen. Maar toen naar de dodenherdenking en met vrienden wat gaan drinken. En je raad het al, 2 wijn en 2 crostini’s. Niet zo’n goed begin dus. Toch vind ik dat het moet kunnen, maandag gewoon verder gaan en goed opletten. Dat begon goed, maar s’avonds een spontaan etentje. Er werd Chinees gehaald en daar hoort een wijntje bij. Niet echt een gezonde keuze. De rest van de week ging het prima. Soms wel een beetje trek, maar een paar glazen water doet wonderen.IMG_5310 Verleidingen waren er genoeg. Soms best lastig te weerstaan. Maar het is gelukt. Maar wat had ik graag zo’n stuk chocolade gegeten. Ik nam de appel. De 30 minuten bewegen iedere dag ging aan het begin van de week prima, s’avonds even een half uur naar buiten om een half uur lopen of rennen. Donderdag en vrijdag was iets minder, slecht weer dus niet echt aan mijn 30 minuten bewegen toegekomen.

IMG_5308Het plan voor komende week is eigenlijk gewoon doorgaan. Het gaat best lekker en ik hoef ook niet kilo’s per week af te vallen. Heel langzaam is prima. Naast de 1500 calorieën en 30 minuten bewust bewegen heb ik nog een uitdaging voor de komende week, iedere dag minstens 2 liter water drinken. Dat lukt me aardig doordeweeks maar ik merk dat ik in het weekend vaak vergeet te drinken. De 30 minuten bewegen moet ik iets aanpassen. Mocht het weer echt slecht blijven zal ik toch wat meer activiteiten binnenshuis moeten gaan verzinnen. Als het regent is het zo makkelijk om op de bank te blijven zitten. We zullen zien.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.