TAPENADE VAN ZONGEDROOGDE TOMAAT EN KAAS

Tapenade van zongedroogde tomaat en kaasWist je dat deze tapenade van zongedroogde tomaat en kaas zo klaar is? Een heel stuk gezonder dan de bakjes tapenade uit de supermarkt. Je kunt er eindeloos op variëren en aanpassen naar je eigen smaak. Hier volgt het basisrecept.tomaat en kaas in de blender voor de TAPENADE VAN GEDROOGDE TOMATEN EN KAAS Blenden voor de TAPENADE VAN GEDROOGDE TOMATEN EN KAAS

Print

TAPENADE VAN GEDROOGDE TOMATEN EN KAAS

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 150 gram zongedroogde tomaten op olie
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels oude kaas geraspt
  • hand olijven pitloos
  • 1-2 eetlepels olijfolie

Bereiding

  1. Pureer de tomaten met oregano, olijven en knoflook in een keukenmachine. Meng de kaas erdoor en voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en peper. Schep de tomatentapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken. Dag foute E-nummers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.