TAKING A BLOG BREAK

by simkktnl

img_4182Een blog break? Begrijp me niet verkeerd, “Simkookt” geeft me heel veel plezier. Het inspireert me om nieuwe recepten uit te proberen. Ik geniet van alles wat ik maak en publiceer. De bezoekersaantallen heb ik de afgelopen jaren zien stijgen. Daarnaast ben ik ook heel blij met de vele leuke reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen.  Kortom, het is een heerlijk plekje geworden waar ik veel plezier aan beleef. Waarom dan een blog break?Waarom doe je dat dan,  deze blog break? Ergens voel ik dat ik iets meer moet doen met de blog, maar ik weet nog niet goed wat. Ga ik zo door? Zal ik video’s gaan maken? Laat ik meer zien van mijn leven als blogger?  Wil ik themarecepten maken?  Het wordt even tijd om na te denken. Een stapje terug om weer een stapje vooruit te kunnen zetten.

img_4071img_4073-1

Natuurlijk zal ik wel een nieuw recept posten en ook een paar favorieten van de afgelopen jaren komen zeker voorbij. Maar iedere week een nieuw recept online plaatsen zit er even niet in. In de tussentijd ga ik alles eens op een rijtje zetten. Ik kom terug, dus blijf de blog in de gaten houden. En mochten jullie leuke ideeën hebben voor de blog of zijn er dingen die jullie graag zouden willen zien, laat maar weten hieronder. Tot snel!

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.