SUNDAY THOUGHTS: Makkelijk?

by simkktnl

IMG_0079Een beetje afvallen, makkelijk? Een loterij winnen dat is pas makkelijk. Een kilo afvallen niet, helaas. Zoveel leuke dingen die spontaan gebeuren, ik ben druk, ik heb geen zin, ik ben moe en nog veel meer van dat. Gezonde voeding moet ik gewoon plannen. Het zit gewoon niet in mijn systeem. Die weekplanning maak ik, zodat ik niet iedere dag hoef na te denken wat ik ga eten. Dus ik maak een boodschappenlijst en op naar de supermarkt. Kijk even verder.

Maak in het weekend dingen die je de rest van de week kan gebruiken. Gegrilde paprika is zo lekker. Die maak ik alvast.

DSC_2367Knoflook pellen, met olie, peper en zout in de oven laten garen. Deze knoflook in olie gebruik ik als basisdressing voor een salade
DSC_2370

Ik kocht, meloen, kiwi, druiven, aardbeien, appels, aubergine, courgette, paprika, tomaat, ui, bieslook, bladpeterselie, avocado, radijs, komkommer, notenrijst, couscous, eieren, Griekse yoghurt, feta, geitenkaas en mozzarellaIMG_4967Maandag is meteen een soort van uitdaging. Voetbalwedstrijd kijken. Ik zorg dat ik wat radijsjes klaar heb staan. Gemarineerde kip in cola, die ook.DSC_2372DSC_2712Donderdag een date in een wijnbar. Oeps, kan toch moeilijk aan het water zitten. Uitdagingen, het zijn allemaal uitdagingen.simkookt 2 jaar drinksVergeet ik het bijna, vanmiddag lekker met mams naar ons favoriete plekje,  bitterballen eten.De beste. Biologisch, dat dan weer wel.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.