SUNDAY THOUGHTS: The anti diet part 2

by simkktnl

2014-05-17Soms weet je, dit wordt een zwaar weekje. Zowel privé als zakelijk werd het een uitdaging. Rust, reinheid en regelmaat werkt dan voor mij  het beste. Niet te moeilijk doen. Alles komt zoals komt. Dat is al moeilijk genoeg. De verleiding is groot, geen zin om te koken? Bestellen. Chocola! de zachte romige cacao smaak in je mond, dat is wat ik wil. Comfort food is dus ook wat ik de hele week gegeten heb, over 30 minuten bewegen nog maar even te zwijgen. En dan nu het moment van de waarheid. Wat zegt de weegschaal?

DSC_0654Niet de beste week uit mijn leven. Is het een excuus? NEE. Ik heb me nergens aan gehouden. Voel ik me schuldig? NEE. Soms moet je loslaten. Go with thé flow. Het resultaat: niks eraf en niks erbij. Dat valt mee.DSC_0855Maar nu gaan we het weer herpakken en de komende week weer verder met mijn plannetje. De doelen blijven hetzelfde, 2 liter water per dag, 30 minuten bewegen, 1500 calorieën. Gewoon herpakken en aan de slag ermee. Het weer is prachtig, dus lekker naar buiten en bewegen. Ik heb een leuk boek gevonden met heerlijke gerechten. Het worden veel salades en alles met groenten in de hoofdrol. Kortom we gaan weer aan de slag.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.