SUNDAY THOUGHT: De kilo’s

by simkktnl

Foto op 06-11-13 om 20.26 #2Tijd voor iets nieuws. Na 12 keer ploggen “een dag uit het leven van” wordt het tijd voor iets anders, SUNDAY THOUGHTS. Dit  kan eigenlijk van alles zijn wat er op mijn pad komt. Soms iets uit het nieuws, soms iets grappigs, soms serieus en soms iets wat mij persoonlijk bezig houdt. Wat hield mij bezig afgelopen week? Kijk even mee.

DSC_0365En dan duik ik meteen maar even in het diepte. Mijn gewicht 2 jaar bloggen is +5 kilo en misschien wel iets meer. Oeps, kan het nog persoonlijker?  6208355654_3b33ed07d3_b6208353102_8d9c5a55a9_bHoe dat komt? Te veel proefen van homemade gerechten. Te veel kookboeken lezen en dan zo’n trek krijgen dat ik wel iets moet gaan eten. Te veel kookprogramma’s kijken, ook daar krijg ik trek van en kan ik iets lekkers niet weerstaan. Te veel stil zitten achter een computer en dus te weinig bewegen.

Hoeveel kilo’s te zwaar? Eerlijk gezegd sta ik nooit op de weegschaal, want als ik dat doe wordt het een obsessie en wil ik er iedere dag opstaan. Gewoon om te kijken of er iets af is.  Als de cijfers me niet blij maken, heb ik geen fijne dag. Daar heb ik dus helemaal geen zin in. Helaas ik heb geen weegschaal nodig om te weten dat ik best wel wat aankom door al dat lekkers wat ik maak. Hallo, zelfs je broek gaat niet goed dicht.8269707149_b76fbc945b_b6079852087_9f0f0ac2f5_z

Dus tijd voor minder eten en meer bewegen. Vandaag maak ik een plannetje hoe ik dit ga doen. Koken, lekker eten blijf ik gewoon doen. Dus geen dieet, geen extreme dingen maar een paar kleine wijzigingen in mijn levenstijl. Dus nu alleen nog even het plannetje maken en  nog belangrijker uitvoeren.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.