SUNDAY BREAKFAST: Goed gevuld bolletje

ei in een bolletje8Weekend betekent uitslapen, rustig aan de dag beginnen en lekker lang ontbijten. Deze bolletjes passen daar helemaal bij. En lekker dat ze zijn! Je kunt de truffel vervangen door stukjes ham of misschien houd jij wel van champignons. Verras iemand en maak dit heerlijke ontbijtje. ei in een bolletje1 ei in een bolletje2 ei in een bolletje5 ei in een bolletje6 ei in een bolletje7Ingredienten
Hard bolletje
Geraspte kaas
Ham, een paar gesneden champignons of een beetje truffel
ei
scheutje room
verse tijm

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd het kapje van het bolletje en hol het bolletje uit. Leg op de bodem een beetje geraspte kaas, vervolgens de ham, champignon of truffel. Breek het eitje boven het bolletje en giet er een beetje room bij. Bestrooi met geraspte kaas en verse tijm. Doe het kapje op het bolletje en pak in een stuk aluminiumfolie. Leg ze 30 minuten in de oven.

Geef een reactie