SPRING SALAD: Asperge linten met Parmezaanse kaas

Salade van asperge linten met Parmezaanse kaas4Dat was wel even een dingetje, het schillen van de asperges. Het ging niet zo makkelijk, maar het resultaat mag er zijn. De dressing was werkelijk zalig en past precies bij deze voorjaarssalade. Simpel, lekker en gezond. Eet smakelijk!Salade van asperge linten met Parmezaanse kaas1 Salade van asperge linten met Parmezaanse kaas2 Salade van asperge linten met Parmezaanse kaas3 Salade van asperge linten met Parmezaanse kaas4

Ingredienten
2 bosjes asperges
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
3 eetlepels citroensap
2 eetlepels warm water
60 ml olijfolie
Zout en peper

Bereiding
Schaaf met een dunschiller de asperges in lange, dunne linten en doe ze in een grote schaal. Mix in een kommetje de kaas, citroensap, water en olijfolie. Doe de dressing bij de asperge-linten en hussel ze goed door elkaar zodat alle linten bedekt zijn met de dressing. Indien nodig voeg wat peper en zout toe.

Geef een reactie