SLOW COOKING: Pulled beef

DSC_5035

Ik zie het overal verschijnen, pulled pork, pulled chicken en pulled beef. Dat “stoere mannen” broodje moet ik ook een keer proberen. Het vlees laat je langzaam garen in de oven, jammie. Je plukt daarna heel makkelijk het vlees los en door de gesmolten kaas is het echt een heerlijke tractatie. Een heel leuk weekend recept en zeker niet alleen voor mannen. Eet smakelijk. (Bron: eenkoekopen.nl)

DSC_4949 DSC_4968 DSC_4990 DSC_5000 DSC_5011

Ingrediënten
Riblap
dungesneden paprika
1 gesneden rode ui
2 chilipepers, fijn gesneden
knoflook, geperst
4 eetl. Worcestershire saus
flesje bokbier
Harde broodjes
Sla
Gorgonzola

Ingredienten
Beetje olie in de goed voorverwarmde pan en de riblap om en om in een keer dicht schroeien. In een ovenschaal de paprika, uien, knoflook, chilipepertjes, worcestershire saus en de inhoud van een flesje bier. Riblap er op leggen en afdekken met folie. Twee uur laten sudderen, in de oven met een temperatuur van 110 graden tot het vlees zacht genoeg is. De broodjes doormidden snijden, beetje sla erop, en dan de pulled beef erop en bestrooien met verkruimelde kaas.

2 Comments SLOW COOKING: Pulled beef

  1. Wim Pothoff

    ik gebruik je recepten op z’n minst een of twee keer per week.
    je recepten zijn vaak simpel maar altijd vol van smaak!

    Reply

Geef een reactie