SKINNY & DELICIOUS: Chili & mango

DSC_5687Het is weer maandag, na een heerlijk weekend vol met lekkere hapjes en drankjes gaan we weer een beetje opletten. Een lekkere chili, daar kan je me voor wakker maken. Deze is goed voor je lijn (410 calorieën pp), lekker en gezond. Binnen een half uur zit je echt aan tafel. Ik heb een behoorlijke portie gemaakt en ingevroren. De mango vries ik niet in. Die voeg ik later toe. ’t Is zo lekker, probeer het een keer. Bron: Allerhande)DSC_5646DSC_5660DSC_5685Ingrediënten
1 mango
2 eetlepels olijfolie
300 g rundergehakt
1 ui, gesnipperd
1 teen knoflook, fijngesneden
3 paprika’s in reepjes
1 blikje tomatenpuree (70 g)
2 blikken kidneybonen (a 400 g)

Bereiding 
Snijd het vruchtvlees van de mango langs de pit los. Schil de stukken en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een braadpan of wok en roerbak hierin het gehakt rul en bruin. Voeg de ui, knoflook, paprika en tomatenpuree toe en roerbak 5 minuten. Voeg de kidneybonen met vocht toe en breng het al roerend aan de kook. Laat de chili con carne 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de laatste minuut de mangostukjes erdoor.

1 Comment SKINNY & DELICIOUS: Chili & mango

  1. Pingback: THIS WEEKS RECIPES #2 - SimKookt

Geef een reactie