SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper

SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeperOke, het is geen hoogstandje en ja, er zit geen groente in. En het is zelfs best calorierijk. Maar wat maakt het uit, het is namelijk goddelijk. Ik vond het recept hier Annemerel.com. Haar moeder maakte dit recept. En wat je moeder maakt is toch altijd het allerlekkerste? Een simpele pasta kan zo fijn zijn, genieten!

SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper

Ingrediënten (2 pers)
Knoflook naar smaak
Olijfolie om te bakken
1 rode peper
Extra vergine olijfolie
Klein bosje peterselie
zout en peper
250 gram spaghetti

Bereiding
Hak de knoflook zeer fijn, Hak de blaadjes peterselie fijn. Snijd de peper in de lengte door en haal de zaadjes eruit. Maak kleine stukjes van de peper. Bak de knoflook op een laag vuurtje aan in de gewone olijfolie, voeg de gesneden peper eraan toe en laat nog even meebakken. Voeg de extra vergine olijfolie toe, samen met de helft van de peterselie. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar en laat uitlekken in een vergiet. Voeg de saus aan de spagetti toe en roer nog even door. Bestrooi met de overige peterselie.

1 Comment SIMPLY PASTA: Knoflook & chilipeper

  1. Monique

    Hoe simpeler, hoe lekkerder…de favoriet hier in huis! Pasta alio&olio!

    Ik gebruik zelf nooit peterselie, lijkt me wel lekker. En ik bracht uit Italia zo’n potje gemalen rode peper mee…Krijg weer helemaal heimwee…

    Reply

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.