Simkookt plogt: 8

by simkktnl

simkookt plog 8De achtste week alweer. Wordt het niet een beetje saai? Dit is weer een druk weekend. Het belooft een zonnig weekend te worden met fijne temperaturen. Ik had er zin in. De tuin ziet er echt niet uit. En de hogedruk reiniger wacht geduldig. Eigenlijk geen zin in, maar als het klusje geklaart is ben ik weer happy. Dus mijn bed uit en aan de slag. DSC_8199Voordat de dag kan beginnen moet ik natuurlijk een paar vrienden verslaan op Facebook. Magic Solitair, ik beken mijn nieuwe verslaving. Als ik niet oppas ben ik er heel lang mee bezig. Zeg maar gewoon te lang. Je kunt het spel HIER vinden: maar pas op, het is verslavend leuk !IMG_4917Ik miste nog 1 recept voor de blog, maar met zo weinig tijd dit weekend moest het wel iets snels zijn. Wat dacht je van een tiramisu in 15 minuten? Ik ben benieuwd, maar dat moet lukken zondag. IMG_4930Boodschappen gedaan en even langs de visboer voor iets lekkers morgen. Ze hadden gefrituurde spiering. Die neem ik mee. Kibbeling koop ik nooit, maar dit kan ik niet weerstaan. De rest van de middag weet ik in ieder geval wat ik gegeten heb. IMG_4932Ik moest nog even langs de biologische winkel voor een vergelijk met een supermarkt product. De heenweg loop ik braaf door een woonwijk, maar terug loop ik langs de winkels en dus ook mijn favoriete boekwinkel. Toch even kijken. Natuurlijk kan ik het niet weerstaan. Resultaat: 2 kookboeken en een dvd.IMG_4921Met de kruidenkwekerij gaat het best goed. Alleen die bieslook ziet er nog een beetje vreemd uit. Maar misschien hoort het wel zo?IMG_4938Van uitstel komt afstel, dus gewoon doen. Ik weet hoeveel tijd dat het kost. En als het klaar is ben ik een verzopen kat en zit het zand tot in mijn oren. Maar vandaag is het de eerste mooi weer dag, dus aan de slag.DSC_8222 IMG_49474 uur bezig geweest en het ziet al wat frisser uit. Alleen de tegels hebben nog een extra beurt nodig, maar dat moet maar even wachten. Volgend weekend met dit temperatuurtje en ik ben klaar voor de zomer. DSC_8256Ondertussen maak ik dit heerlijke broodje met veldsla, blauwe kaas, kipfilet en walnoten. Het recept volgt nog. DSC_8350’s Avonds doe ik niet veel. Ik kijk de DVD die ik kocht (Johannes van Dam). Best leuk om de man in zijn woonomgeving te zien. Maar eigenlijk had ik iets anders verwacht. Hij leefde tussen boeken waar hij nooit uit kookte en zijn kleding hing half in de keuken. Zijn woonkamer was zijn slaapkamer. Eigenlijk was het een zooi. Ik werd er zelfs een beetje depressief van.  Dat was het voor de zaterdag van deze week. Tot volgende week.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.