Simkookt plogt: 6

by simkktnl

6323001750_52d1e613eb_zVandaag is No Cooking Day. Lang geleden dat ik een zaterdag niet kookte.  Geen idee of het gaat lukken, maar soms moet je even je rust nemen. Dus vandaag gaan we lekker genieten van niks. Genieten van niets hoeven, moeten en doen. Nou niets, ik moest naar de kapper, de boodschappen komen niet vanzelf in huis en de was ligt niet zomaar schoon en gestreken in de kast. En dan heb ik het nog niet over een schoon fris bed. Kijk dan maar even verder hoe een dagje niets gaat. IMG_4658Wekker ging, je bed uit want je moet naar de kapper. Geen tijd om een zaterdagontbijt te maken, dus snel dit drankje erin gegoten. Het smaakte best lekker. Het heet de Fluid of life en er zit veel vitamine C in. Wat ik zo even snel zag, niet helemaal zonder e-nummers en over de calorieën hebben we het maar even niet. IMG_4661Snel langs de pinautomaat. Ik heb eigenlijk nooit geld in mijn portemonnaie, nu toch maar even wat halen. En we zijn op weg. IMG_4662Mijn kapper zit tegenwoordig in Woerden. Voor haar rijd ik graag even om. Ik heb van mezelf heel dun haar. Maar met een beetje hulp van Miranda heb ik iedere dag een mooie bos vol haar. (weer een geheim onthuld). Mocht je ook een mooie bos vol haar willen of gewoon lang haar kijk even hier, Miranda Hair. Ik heb nooit meer een bad hair day. IMG_4665Nu we er toch zijn, doe ik hier mijn boodschappen, sla ik 2 vliegen in 1 klap. De Ah, Kruidvat en de boekwinkel. En dan op naar huis.IMG_4677

No Cooking Weeked betekent een lege koelkast. Dat is zeker niet mijn ding. Ik wil toch iets maken, dus pieker ik wat.  Niet vandaag, maar morgen.  IMG_4721

Terug naar de supermarkt, morgen maak ik verse pesto.

IMG_4733

Ik ga op de bank met de weekend editie van het NRC. Daar ben ik wel even zoet mee. Heerlijk even niets.  IMG_4689Ondertussen wassen, ophangen, het huis vult zich met de geur van robijntje wasverzachter, happy moment. Morgen opvouwen, strijken en maandag kunnen we er weer tegen aan.IMG_4699IMG_4745Geen TV aan vanavond, met een boek op de bank. Ik heb het in een adem uitgelezen. 6277913734_5fe72e4665_z22.00 uur douchen en een schoon bedje induiken. Zaterdagavond of niet, lekker lang slapen is gewoon fijn.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.