Simkookt plogt: 4

by simkktnl

7-2-1Het regende zo hard dat ik besloot lekker lang in bed te blijven en het ontbijt daar te nuttigen. Nee, ik houd helemaal niet van kruimels in mijn bed. Vandaag wordt het bed verschoond en dus kan het. Ik lees wat blogs en bedenk wat ik wil gaan maken dit weekend.  Ik heb weinig tijd, dus de recepten moeten wel makkelijk zijn.  Wat deed ik nog meer, lees verder7-2-2

Boodschappenlijst klaar, bed afgehaald. Snel douchen en aan de slag.  
7-2-4
Regen is nooit fijn en het zag er naar uit dat het zo bleef. Dan maken we er maar het beste van. Snel boodschappen doen en dingen in huis doen. Weer of geen weer. 7-25Op alle plogs staat er wel een foto van de boodschappen, dat is iets wat ik iedere zaterdag standaard doe. Waarom doe ik het niet op vrijdag?  Vrijdag is het hier markt en kan je je auto nergens kwijt. 7-2-6’s Middags bakte ik een taart die dus volledig mislukte. Dat gebeurt ook wel eens. Ik wilde gewoon te snel en bij het bakken van een taart moet je precies te werk gaan. Ik ga hem wel plaatsen komende tijd, maar voor nu alleen deze foto.

7-2-111

Lekker even op de bank kijken naar hoe de Nederlanders 3 medailles in de wacht slepen. Heerlijk om naar te kijken.
7-2-7Spontane gezelligheid is altijd leuk,  we hebben weer even bijgekletst. Daarna snel omkleden en uiteten. 7-2-8’t Was wel even rijden, maar ik heb heerlijk gegeten. Leuk om de oude herinneringen op te halen.
7-2-9Eenmaal thuis wacht beer op de trap. Deze heb ik lang geleden van mijn zus gekregen. Ik wordt altijd blij als ik hem zie. Tijd om te gaan slapen.

 

You may also like

4 comments

Assunta 9 februari, 2014 - 09:40

Super leuk om je plogs te lezen! Ik verheug me al op de volgende! Ga zo door!
Gr Assunta

Reply
simkktnl 9 februari, 2014 - 11:27

Hi Assunta, dank je wel. Ik vind het best leuk om te doen en blijf het dus nog wel een tijdje doen op zaterdag!
Groet, Simone

Reply
Sylvia 9 februari, 2014 - 14:10

Jeej, een plog! Vind ze leuk om te lezen 🙂 Wat een schattige beer 😉

Reply
simkktnl 9 februari, 2014 - 14:21

Dat beertje is zo lief 🙂

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.