Simkookt plogt: 3

by simkktnl

IMG_4551Na alle leuke reacties besloot ik om er weer eentje te maken, de derde alweer. Ik raak er bijna aan gewend op zaterdag een dag met mijn telefoon foto’s maken. Vrijdag iets te laat naar bed en iets meer gedronken. Meteen vallen alle plannen in duigen. Ik moet even herstellen, pff. Dus van koken kwam niet veel zaterdag. Maar gelukkig hebben we ook nog een zondag en dan gaan we gewoon weer aan de slag. Wat deed ik dan wel?jus

Altijd lekker in het weekend beginnen met een verse jus d’orange. Ik doe dit eigenlijk alleen maar in het weekend.  Waarom alleen dan? Gewoon, dan maak ik er tijd voor, heerlijk dat rustige, ik heb alle tijd ritme van het weekend. Zo’n glas vitaminen is voor mij een klein verwenmomentje. Alweer een geheimpje onthuld.IMG_4391Beetje te laat naar bed gegaan en een taxi naar huis op vrijdag. Dus lang in bed gelegen, geen auto bij de hand. Boodschappen doen op de fiets. Best lekker een beetje frisse lucht na iets te veel van alles. En het weer werkte mee. Daar knap je van op.IMG_4409

Love Italie, Jamie en food. Dus Allerhande ging mee naar huis, “Winter in Italie” en een leuke ovenschaal van Jamie. Ik ben happy. We zouden toch geen geld uitgeven deze maand?IMG_4432

Toch even het lijstje afgewerkt, cadeau voor collega bij rituals gehaald. In die winkel moet ik dat wel met mijn ogen dicht doen anders kom ik thuis met van alles en nog wat. Gelukt, geen cent extra uitgegeven daar. Maar ja, dan even naar de hema en iets meer dan wat ik had gedacht gekocht. Toch voor en goed doel, zelf kruiden kweken. Daarna auto opgehaald met vriendin (dank je wel) en even op de bank voor een powernap. Ik kan niet zo goed tegen laat naar bed.IMG_4517

Ik kook niet vandaag en bak een biefstukje als avondeten. Simpel en lekker. Daarna kijk ik een film en ga op tijd naar bed.  Niet echt een kookdag en best een beetje saai, maar morgen een nieuwe dag.  IMG_4532

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.