SIMKOOKT PLOGT : #12

by simkktnl

IMG_5165Dit wordt de laaste keer dat ik een hele dag door foto’s maakte. Na 12 keer is het wel genoeg geweest en ik moet je ook bekennen dat ik het eigenlijk niet zo leuk meer vind om te doen. Dus kijk maar even mee. IMG_5167Vroeg op, we gaan naar de kapper. Deze keer kreeg ik nieuwe haartjes en ik heb het vrij lang gelaten. Geen idee of ik dit zo laat, maar korter kan het altijd nog, toch?IMG_5183IMG_5247Ik kocht meteen een satijnen kussensloop en ben benieuwd of het echt doet wat hierboven allemaal genoemd wordt. Niet geheel onbelangrijk of het lekker slaapt.IMG_5239De kruiden doen het best goed, nog een paar weken en ik denk dat ik mijn eigen kruiden kan gaan gebruiken in een recept. IMG_5224 IMG_5230Zo alles in huis , gezonde boodschappen voor deze week en de tafelversiering voor Pasen is ook al binnen. Je kan het maar gedaan hebben. DSC_0081 IMG_5250Ik maakte voor het avondeten een heerlijke soep met tomaat en kikkererwten. Zoals je kan zien zat er heel veel knoflook in. Het was heerlijk. Foto op 12-04-14 om 23.00 #4Nog even een selfie voor het slapen gaan op mijn nieuwe kussen en dan is dit de laatste plog. Tijd voor iets nieuws.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.