SIMKOOKT PLOGT: #10

by simkktnl

DSC_9147Ondertussen de tiende plog alweer. Ik heb afgelopen week zo lopen twijfelen of ik dit nog wel wil doen. Altijd een plog maken op zaterdag. Het wordt vaak een herhaling van wat je altijd op zaterdag doet. Dus niet heel spannend. Ik ben er nog niet uit. Maar hier komt hij weer, de zaterdag van Simkookt. “En die jurk krijgt een tweede kans”, lees maar verder.
DSC_9063 DSC_9070Wat doe je op zaterdag? Lijstjes maken, boodschappen doen. En dan tot de conclusie komen dat er veel te veel op het lijstje staat. Hoezo kom je op het idee om 4 recepten maken? Er moet nog zoveel geschreven worden voor de blog en foto’s bewerken staat ook op het lijstje. Daarnaast is het tijd voor je klerenkast, het voorjaar komt eraan. Adem in en uit, we beginnen gewoon met afstrepen. Die boodschappen deed ik en ik begon aan de kasten. DSC_9152DSC_9156DSC_9184Winter eruit en dan alles bekijken wat er nog hangt. Draag ik dit, kan het weg? Dat blijft bij mij altijd een lastig ding. Ik ben heel makkelijk met weggooien, gebruik ik het niet, heeft het geen waarde voor mij, weg ermee. Maar kleding is voor mij een dingetje. Vol moed begin ik.  Er hangen dingen die ik nooit draag en erger nog dingen met het kaartje er nog aan, nooit gedragen. Maar het allerergste is die geweldige leren jurk die ik afgelopen herfst kocht, maar werkeloos in de kast heeft gehangen. Te mooi om te dragen? Geen hakken die erbij passen? Geen idee, hij krijgt een tweede kans komende herfst. Die jurk moet een keer schitteren, hij is geweldig.. De rest hangt weer op kleur en klaar voor een heerlijk voorjaar en zomer. En nu nog een beetje aanvullen en we zijn er weer klaar voor.  DSC_9280DSC_9232De voorspellingen waren slecht, maar het is gewoon typisch voorjaarsweer, blauwe luchten en donkere wolken. Ondertussen begin ik aan 1 van de 4 recepten die ik wil maken dit weekend. Dus een nieuw zaterdags lunchrecept. Ik verklap je alvast, het is weer een topper. Maar dat zie je vanzelf wel. DSC_9434 DSC_9446En ook de tweede op de lijst maak ik, beetje van mezelf en de rest van het recept dat ik vond. Heerlijk.  De rest van het lijstje maak ik morgen af. De foto’s die ik moet bewerken, de teksten die ik moet schrijven. Alles is voor morgen. Vanavond heb ik andere plannen. Dus misschien tot volgende week, fijne zondag!IMG_4950Vergeet nog mijn kruiden project. Deze week en nog steeds geloof ik niet in de bieslook. Maar misschien komt het nog goed. DSC_9059

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.