Saturdays lunch: Tosti mozzarella, ham en tomaat

DSC_8029Lunchen is leuk. Gewoon een speciaal momentje op een vrije dag. In het weekend neem dan de tijd om iets lekkers maken, om vervolgens simpel weg te genieten. Eerlijk gezegd weet ik niet meer waar ik deze vandaan had, maar hij was heerlijk. Een soort van luxe tost en ik maakte hem zo. DSC_7944DSC_7954DSC_7964DSC_7979DSC_8029Ingrediënten
1/2 turks brood
1 bol mozzarella
100 gram Parma ham
paar cherry tomaatjes
Oregano
zout en peper

Bereiding
Snijd het brood in 2 en halveer ze. Beleg ze met de Parma ham en vervolgens in partjes gesneden tomaat. Bestrooi ze met de kruiden en peper en zout naar smaak. Leg daarop weer een plakje Parma ham. Leg de andere helft er bovenop en stop ze in een tosti-ijzer tot de mozzarella gesmolten is.

 

2 Comments Saturdays lunch: Tosti mozzarella, ham en tomaat

  1. Marlissa

    Super lekker! Eerst maakte ik dit nog wel eens met Turksbrood, maar nu kopen we dat brood bijna nooit meer. Goed ideetje om weer eens te halen!

    Reply

Geef een reactie