Saturdays lunch: Landbrood met kip, blauwe kaas en walnoten

DSC_8285Deze maakte ik afgelopen weekend. Druk in de tuin aan het werk en tussendoor dit broodje gemaakt en natuurlijk gegeten. In het recept stond dat je het brood moest besprenkelen met olijfolie. Voor mij hoeft dat niet. Toch maar het recept gevolgd en geen spijt, het was een lekkere toevoeging.  Zoals je kan zien, ik had geen landbrood, maar een pistoletje. Voor herhaling vatbaar. DSC_8252DSC_8256DSC_8267 DSC_8285Ingrediënten
100 gram kipfilet
200 gram blauwschimmelkaas
150 gram veldsla
Landbrood
olijfolie
20 gram walnoten
zout en peper

Bereiding
Besprenkel de sneden brood met olijfolie. Verdeel de veldsla over het brood. Beleg met eerst de kipfilet en vervolgens met stukjes blauwe kaas en een paar walnoten. Breng op smaak met zout en peper. Dek af met de resterende sneden brood. bron: Sandwich book

Geef een reactie