SATURDAYS LUNCH: Sandwich met Margor en Parmaham

DSC_9232Ik ben dol op brood en dan bedoel ik alle soorten brood. Zelfs mijn warme maaltijd zou ik er voor opgeven. Dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Dit is weer een heerlijk, simpel maar o zo lekker weekendlunch recept. Maak het een keer, fijn weekend!DSC_9192 DSC_9193 DSC_9207 DSC_9232

Ingrediënten
150 g magor-kaas
6 sneetjes bruin casinobrood, zonder korst
3 dunne plakken Parmaham
paar blaadjes verse basilicum

Bereiding 
Kaas op kamertemperatuur laten komen. In kommetje kaas tot smeerbaar mengsel roeren. Alle sneetjes brood besmeren met het kaasmengsel. Plakken ham dubbelvouwen en op 3 sneetjes leggen.  Blaadjes basilicum over ham verdelen. Rest van sneetjes brood op andere sneetjes leggen en licht aanduwen. Sandwiches eerst in 4 gelijke vierkantjes snijden.

Geef een reactie