REUZENGARNALEN VAN DE BBQ

by simkktnl
REUZENGARNALEN VAN DE BBQ

Helaas niet veel foto’s gemaakt, het was geen blog project. Dus snel een paar foto’s gemaakt en heerlijk gesmuld. Het was zo goddelijk dat ik het je niet wil onthouden. Zo simpel en zo lekker. Je marineert de jongens en je gooit ze op de BBQ. En daarna is het gewoon een feestje op je bord. Een heerlijk gerecht wat echt niet mis kan gaan. Gewoon maken!

Print

REUZENGARNALEN VAN DE BBQ

Ingrediënten

  • 8 reuzengarnalen ongepeld bv black tiger
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 citroen rasp
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels peterselie fijngehakt
  • 1/2 theelepel chilivlokken

Bereiding

  1. Leg de garnalen (ontdooid) in een schaal.

  2. Snijd de knoflook fijn en verdeel dit samen met de citroenrasp, fijngeghakte peterselie, olijfolie, chilivlokken en peper en zout naar smaak over de garnalen.

  3. Dek de schaal af en zet in de koelkast. Laat dit een paar uur marineren.

  4. Grill de garnalen om en om rood/roze op de BBQ tot ze klaar zijn.

You may also like

Leave a Comment

Recipe Rating




Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.