QUICK & EASY: Spaghetti met spinazie en spek

DSC_6108Hallo maandag, de eerste dag van een nieuwe werkweek. Vanavond wil ik iets lekkers, maar wel snel klaar. Het moet gewoon makkelijk zijn. Pastarecepten zijn daar uitermate geschikt voor. Deze is weer zo klaar en heel lekker. De spinazie heb ik standaard in de vriezer liggen en die ui altijd wel in de koelkast. Ik voeg nog wel even iets van knoflook toe voor de smaak. Weer een prima idee voor de snelle, makkelijke maandag. (Bron: Allerhande)DSC_6067DSC_6072DSC_6077DSC_6092DSC_6108
Ingredienten
300 gram spaghetti
250 gram magere spekreepjes
1 eetlepel olijfolie
1 ui
750 gram gehakte spinazie (diepvries)
125 gram crème fraîche

Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 6 min. knapperig en neem uit de pan. Snipper de ui en fruit 1 min. in het achtergebleven bakvet. Voeg de bevroren spinazie toe. Bak 8 min. tot de blokjes ontdooid zijn en het vocht is verdampt. Meng de spaghetti door de spinazie en breng op smaak met peper en zout.Voeg de spekjes en crème fraîche toe.

1 Comment QUICK & EASY: Spaghetti met spinazie en spek

  1. Pingback: THIS WEEKS RECIPES #3 - SimKookt

Geef een reactie