QUICK & EASY: Spaghetti met krab, tomaat & rucola

DSC_0040 (1)De combinatie van krab met pasta is echt heerlijk. Ik weet zeker dat het bij iedereen in de smaak zal vallen. Waarom maak ik dit niet vaker?Ik maakte natuurlijk wel een foutje en vergat de tomaten. Toch nog snel toegevoegd en even meegebakken.  Zelfs dan is het een heerlijk gerecht. Dus het zal zeker bij iedereen in de smaak vallen en voor je het weet staat het vaker op het menu. Eet smakelijk!

DSC_9995 DSC_0001 DSC_0010 DSC_0015 DSC_0040 (1)Ingrediënten
350 gram krab uit blik
240 gram spaghettil
Olijfolie
4 tenen knoflook, gehakt
500 gram cherry tomaten, gehalveerd
2 pepers, gehakt
100 gram rucola
Sap van 1/2 citroen

Bereiding
Kook de spaghetti zoals op de verpakking beetgaar in een pan met ruim water. Verhit olie in een wok. Fruit de knoflook en pepers in olijfolie. Doe de tomaten en de rucola erbij en bak op laag vuur ongeveer 3 minuten. Doe het krabvlees en citroensap erbij en laat warm worden. Giet de spaghetti af en bak een paar minuten mee. Voeg wat kookvocht van de pasta toe als de saus droog wordt.

Geef een reactie