QUICK & EASY: Pasta met zalm en citroen

DSC_6381Snel en makkelijk is wat ik wil op maandag. En zoals afgelopen maandagen weer een pastarecept. Die zijn vaak snel en makkelijk te maken en niet te vergeten lekker. Citroen en zalm gaan heel goed samen. Deze pasta heeft dan ook niet veel meer nodig, crème fraîche, zalm, citroen en een beetje bieslook. Zo aan tafel en genieten maar. (bron: Allerhande)                   DSC_6332DSC_6337DSC_6347Ingrediënten
1 kleine citroen
125 ml crème fraîche
2 el verse bieslook (fijngeknipt
150 g linguine (pasta)
100 g gerookte zalm

Bereiding
Rasp de gele schil dun van de citroen. Meng de crème fraîche met de citroenschil en de helft van het bieslook. Breng op smaak met zout en peper.Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de linguine af en draai 4 keer een portie rond een vork. Leg elke gedraaide portie linguine van de vork in een warm schaaltje. Schep in het midden een flinke lepel crème fraîche en daarop een lepel gerookte zalm. Maal er wat peper boven en garneer met de sprieten bieslook.

3 Comments QUICK & EASY: Pasta met zalm en citroen

  1. Pingback: THIS WEEKS RECIPES #4

Geef een reactie