QUICK & DELICIOUS: Pizza met truffelmascarpone en Parmaham

Ik moet bekennen dat ik deze al vaker gemaakt heb, gewoon omdat het zo lekker is. Nu ben ik een fan van truffel en dus alles waar truffel in zit is voor mij al snel een favoriet. Het is zoals altijd is ook dit weer heel simpel. Een heerlijk lunchgerecht voor in het weekend. Ik zeg, eet smakelijk! 
Ingrediënten
2 eetlepels mascarpone
1 eetlepel truffeltapenade
Tortilla’s
Parmaham
Rucola
Parmezaanse kaas
Truffelolie

Bereiding
Verwarm je oven voor op 200 graden. Meng de mascarpone met de truffeltapenade. Besmeer de tortilla’s met de truffelmascarpone. Bak de tortilla’s ongeveer 10 minuten in de oven. Verdeel de plakken Parmaham, rucola en Parmezaanse kaas over de tortizza. Kruid met zwarte peper en een beetje truffelolie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.