PERSONAL: Stepping out of your comfort zone

by simkktnl

2014-05-11Niets is fijner als alles gaat zoals het gaat. Ik werk, blog tussendoor, ik geniet van alles wat en wie er is, kortom best prima allemaal. En toch begint het allemaal een beetje te kriebelen. Haal ik er wel het meeste uit dat leventje van mij? Natuurlijk heb ik het goed, ben ik gelukkig en  geniet ik van alles en iedereen om mij heen. Maar de honger naar kennis blijft knagen. Dus heb ik de schoolboeken weer opgepakt en ga weer naar school.IMG_3720Alleen het woord al school, studeren? Ik krijg al een allergische reactie als ik denk aan mijn school/studie tijd. Het stampen van woorden waar ik niks mee kon. Het moeten begrijpen van formules die ik nooit meer zou gebruiken. Dat wil ik nooit meer, dacht ik.IMG_3746

Niets is veranderlijker dan een mens, gelukkig. Maar nu ga ik toch weer in de boeken, op onderzoek uit naar nieuwe inzichten. En ik moet je zeggen, na een dag les, het uitwerken van opdrachten en veel leeswerk heeft het mij al op veel leuke ideeën gebracht. Ik voel me als een klein kind in een snoepwinkel. Kortom, soms moet je uit je comfort zone stappen om je leven naar een 2.0 level brengen.IMG_3797

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.