PASEN: Oeuf en cocotte

8565389925_9849666425_bGeen tijd om een uitgebreid Paasontbijt te maken morgen? Dan heb ik voor jou de oplossing. Wat heb je nodig? Een ei, een paar blaadjes basilicum, een lepeltje crème fraiche en natuurlijk peper en zout. Het ziet er waanzinnig uit en is zo klaar. En daar houden we van als we geen tijd hebben, toch?8565397267_0a23b844a1_b8565396551_88725cb938_b8565394671_0693e0c6eb_b8566490852_51ce1022cb_b8565389925_9849666425_b

Ingredienten
3 takjes verse basilicum
4 eetlepels creme fraiche
4 eieren

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel de helft van het basilicuum over de schaaltje. Schep in elk schaaltje 1 eetlepel creme fraiche en bestrooi met peper en zout naar smaak. Breek er voorzichtig een ei boven. Verdeel de rest van het basilicum erover en bestrooi nogmaals met peper en zout naar smaak. Zet de schaaltjes 10-15 minuten in de oven tot de eieren gaar zijn.

 

1 Comment PASEN: Oeuf en cocotte

  1. Anne

    Lekker en eenvoudig! Vorige week maakte ik exact deze eitjes, maar dan in halve paprika’s in plaats van schaaltjes. En dan zodra ze uit de oven wat Parmezaanse kaas erover heen raspen.

    Reply

Geef een reactie