PARTY TIME: Griekse Saladespiesjes

DSC_3952Alleen de foto zegt genoeg, deze moet je een keer maken. Simpel en zo klaar. Het is een grappige variatie op een Griekse salade. Leuk voor een buffet, borrel en een feestje. Niet geheel onbelangrijk ze zijn heerlijk. Het recept komt uit het laatste boek van Annabel Langbein en die weet wat lekker koken is, dus het kan niet mis gaan. Fijn weekend! (bron: Annabel Langbein/Food & Fun)DSC_3828DSC_3842DSC_3933Ingrediënten
100 gram feta
3 eetlepels roomkaas
fijn geraspte schil van een halve citroen
Peper
1/4 komkommer
16 kerstomaatjes
16 basilicumblaadjes

Bereiding
Meng de feta, roomkaas, citroenrasp en peper en voerm er balletjes van ter grootte van een kers. Snijd de komkommer 1 cm dikke plakken en snijd elke plak in kwarten. Prik de kerstomaatjes aan kleine spiesjes, gevolgd door een stukje komkommer een basilicumblaadje en een fetaballetje.  Bestrooi met zwarte peper en sprenkel er een beetje olijfolie over.

Geef een reactie