OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLA

OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLAEen recept voor een ovenschotel aubergine tomaat courgette en mozzarella! Dit recept is super makkelijk, gezond en vegetarisch. Je zult je gasten verrassen met zo’n mooie gezonde ovenschotel. Het is echt een eyecatcher op tafel. Hoe ik hem maak? Lees verdertomaten ontvellen voor OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLA alles snijden voor OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLA rangschikken in ovenschaal voor OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLA

Print

OVENSCHOTEL MET AUBERGINE, TOMAAT, COURGETTE EN MOZZARELLA

Author www.simkookt.nl

Ingrediënten

  • 2 tomaten
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 handje pijnboompitten
  • 3 eetlepels balsamico azijn
  • zout

Bereiding

  1. Haal eerst het vocht uit de aubergine. Snijd de aubergine in plakken en bestrooi ze aan beide kanten met zeezout. Leg ze tussen keukenpapier en leg er 2 borden op. Laat 10 minuten liggen. Veeg het zout er goed af met een stukje papier. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd intussen de ander groenten en de mozzarella in plakken. Wrijf de plakjes aubergine en courgette goed in met olijfolie en kruid met peper. Rangschik de groenteplakken en de mozzarella achter elkaar in een vuurvaste schaal. Giet de balsamico azijn over de groenten. Strooi er pijnboompitten over. Zet 30 minuten in de oven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.