ONE POT PASTA: Citroen & room pasta

dsc_0572 Hoe simpel kan het zijn? Heel simpel dus. Voor deze pasta doe je alle ingredienten in een pan en zet je op het vuur. Meer is het eigenlijk niet. Het eindresultaat is een heerlijke romige frisse pasta.  Mislukken is eigenlijk onmogelijk, Wordt het iets te droog? Gewoon een beetje water toevoegen. Eet smakelijk.

dsc_0534 dsc_0542 dsc_0572

Ingrediënten
400 gram pasta
2 citroenen, in plakjes
Hand vol verse baslicum
1 Boursin
Zout en peper
750 ml Groentebouillon

Bereiding
Doe alle ingredienten in een pan met deksel. Zet op een matig vuur en sluit af met de deksel. Hoelang de pasta moet koken hangt af van welke soort. Zodra de pasta zacht maar niet helemaal doorgekookt is, haal je de deksel van de pan. Laat het rustig pruttelen. Roer af en toe door. Na 2 tot 3 minuten is de saus ingedikt. Haal de pan van het vuur. Haal de plakjes citroen eruit. Serveer direct met verse gesnipperde basilicum.

2 Comments ONE POT PASTA: Citroen & room pasta

Geef een reactie