THIS MONTH RECIPES #1

by simkktnl

Stick kip op blikje bier 11221DSC_0200Eind 2014 besloot ik om niet meer iedere dag te bloggen en recepten te posten. Niet omdat ik het niet leuk vind om te doen, maar omdat ik ook nog een fulltime baan heb en een sociaal leven. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag. Het was even wennen, niet meer iedere avond uren achter mijn laptop zitten en niet meer 4 recepten in 1 dag maken. Na een maand vind ik het heerlijk. Ik heb tijd om een recept uit te zoeken en om er in het weekend mee aan de slag te gaan. Rustig uitwerken, juiste foto’s erbij zoeken, kortom geen stress en gewoon genieten. Gelukkig krijg ik veel leuke reacties van mijn trouwe volgers. Voor mij een teken dat het de juiste keuze was.

IMG_2557Hier staan de januari recepten nog even op een rijtje. Heb je een recept gemaakt? Laat me even weten wat je ervan vond! Fijne zondag.

 

 

Shakshuka

Shakshuka

Sticky kip op blikje bier

Sticky kip op blikje bier

Geroosterde kip met clementines

Geroosterde kip met clementines

Chocolade & pindakaas cheesecake

Chocolade & pindakaas cheesecake

Geroosterde bloemkool uit oven

Geroosterde bloemkool uit oven

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.