Het is weer maandag, Meat Free Monday, altijd een goed idee. Lang geleden deze rolletjes maakte. Een prima gerechtje voor een drukke maandag. Zo klaar en heerlijk, probeer het zelf.
Ingrediënten
2 aubergines
5 eetlepels olijfolie
1 sjalotje
2 takjes munt
2 takjes peterselie
250 gram verse geitenkaas
Zout en peper
Bereiding
Grillpan verwarmen tot gloeiend heet. Aubergines wassen, in lengte aan beide koanten dun kapje eraf snijden. Rest in lengte elk in 6 dunne plakken snijden. Aubergineplakken besrijken met olie en in grillpan in ca. 3 minuten mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren. Sjalotje pellen en fijnhakken. Munt en peterselie heel fijn hakken. In kom sjalot, munt, peterselie en geitenkaas door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper. Geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken. Aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken.