Minipizza met roquefort

Het is gewoon snackmaand. Om de twee jaar staat de maand juni in het teken van voetbal. Dat betekent, veel hapjes, heel veel lekkere snacks voor bij de wedstrijd. Deze zijn ook heerlijk, makkelijk te maken en koud ook prima. ’t komt uit de Allerhande.

Ingredienten
1/2 pak mix voor pizzabodem (a 450 gram)
2 eetlepels olijfolie
200 gram roquefort
Peper
1 blikje ansjovisfilet in olijfolie

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 graden. Van mix voor pizzabodem met 1 eetlepel olie en water volgens gebruiksaanwijzing deeg kneden. Van deeg grote lap vormen en hieruit 12 rondjes steken. Kaas in plakjes snijden en over de bodempjes verdelen. Besprenkelen met rest van olie en bestrooien met peper. Ansjovisfilet over pizzaatjes verdelen. Minipizza’s in midden van oven in ca. 15 minuten gaarbakken.

Geef een reactie