MIJN KOOKBOEKEN: Veg!

by simkktnl

DSC_0127Iedere dag vlees eten is niet zo gezond. Dus tijd voor wat meer maaltijden zonder vlees of vleesvervanger. Wat ik leerde van dit boek is dat vegetarische maaltijden helemaal niet saai hoeven te zijn.  Dit boek staat vol met leuke recepten met groenten in hoofdrol. De foto’s in het boek zijn prachtig en de recepten die ik eruit gemaakt heb zijn goed en lekker. Ik ben nog lang niet klaar met dit boek. Dus mijn advies als je meer vega wil eten, moet je deze zeker kopen. Ik maakte onder andere de volgende recepten uit het boek.

DSC_0131Gemarineerde courgette met mozzarella, dit maak ik vaker. Eigenlijk een favoriet. Hoe ik dat deed lees je HIERDSC_0130Gegrilde asperges met citroendressing. Ik houd helemaal niet van asperges, maar zo vind ik ze heerlijk. Hoe ik ze maakte vind je HIERDSC_0129Gegrilde aubergine met chilipeper en honing. Dat is zeer verrassend en lekker. Hoe ik ze maakte vind je HIER. Kortom heel veel leuke verrassende recepten. Groenten saai? Zeker niet.

You may also like

1 comment

Marlissa 10 mei, 2014 - 12:48

Dit boek wil ik hebben!

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.