MIJN KOOKBOEKEN: Mijn Favoriete Desserts

by simkktnl

DSC_8467Dit boek kocht ik eind vorig jaar. Ik was door de mooie taart op de voorkant meteen verkocht. Naast het boek “Wat katie eet”, heeft ook dit boek een plekje op mijn eettafel veroverd. Er staan meer dan honderdvijftig recepten in voor allerlei desserts. En wie houd er nu niet van een lekker dessert? Makkelijk te maken en vaak korter dan 30 minuten bereidingstijd. Janneke Philippi schrijft niet alleen kookboeken, maar ook voor de Delicious en ze is food-styliste en dat kan je zien en proeven. Een aanrader voor een thuiskok. Kijk mee wat ik eruit heb gemaakt.

DSC_8475Dit is nu al eentje die ik vaker maak. Appeltje kaneel en een kruimeldeegje en je hebt heerlijk comfort food. HIER zie je hoe ik het maakte.DSC_8480En nog zo’n makkelijk recept, maar dan wel goddelijk. Yoghurt en bevroren fruit. Komende zomer ga ik deze vaker maken. Als dessert of als heerlijk fris tussendoortje. Hoe ik het maakte vind je HIER DSC_8470En natuurlijk de 15 minuten tiramisu van vorige week. Wat een top idee voor een dineetje. Je ben zo klaar en het is een klein feestje op je bord. Je gasten zullen verrast zijn. Hoe ik het maakte vind je HIER.

Zoals je ziet heb ik er nog niet veel uit gemaakt, maar wat in het vat zit verzuurd niet. Er staan nog heel veel meer toppers in. Oja vergeet ik bijna te zeggen, die heerlijke taart op de voorkant maak ik zeker een keer.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.