MIJN KOOKBOEKEN: Het forest feast

by simkktnl

DSC_1578Zaterdagmiddag in mijn favoriete boekwinkel en je raadt het al, dit boek van Erin Gleeson kon ik niet laten liggen. Erin is fotografe en startte in 2011 een kookblog The Forest Feast.  Haar stijl doet me een beetje denken aan Yvette van Boven, recepten uitgewerkt door kleine tekeningen. Kleurrijke pagina’s, mooie foto’s en recepten voor jou en mij. Alleen de tekst in het boek is soms een beetje slordig vertaald, beetje jammer.  Kijk even mee naar een paar pagina’s DSC_1593De dressings en dips. Echt jammie, daar ga ik zeker mee aan de slag. Mijn maaltijd wordt altijd een feest met een Home Made dressing.DSC_1598Ik heb zelf al eens een recept gemaakt met dit effect. Dat was met courgettes, aubergines en tomaat. Deze lijkt me ook heerlijk dus hij komt eraan.DSC_1603De styling van de pagina’s is een lust voor het oog en aardbeien daar ben ik gek op, dus dit recept met aardbeien wil ik snel nog even maken voordat het seizoen voorbij is. DSC_1583Niet alles uit het boek is mijn ding. Dat hoeft ook niet. Boter smeren op een radijs? Ik sla even over. Maar misschien vind jij het wel lekker, smaken verschillen gelukkig.

Conclusie: Soms een beetje slecht vertaald, maar het is wel een aanrader. het is gewoon een  heel leuk boek met mooie foto’s, grappige recepten, ik ben er heel blij mee en ga ik er lekkere dingen uit proberen. Leuk om cadeau te doen? Ik zeg JA, al was het om de geweldige foto’s en de simpele leuke recepten.

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.