MIJN KOOKBOEKEN: (H)eerlijk

by simkktnl

DSC_9108Ik ben geen vegetariër, Ik eet niet glutenvrij of suikervrij. Ik eet echt wel een patatje mayonaise. Een stuk taart kan ik ook wel waarderen. Ik heb dit boek niet gekocht om mijn eetgewoonte te veranderen  Waarom dan wel? Het is gewoon leuk om te variëren, om te experimenteren met nieuwe ideeën en recepten. En ik kan alleen maar zeggen dat de recepten die ik er tot nu toe uitgemaakt heb echt lekker zijn. Er staan leuke dingetjes in en zal het zeker vaker gebruiken. Kijk even mee wat ik eruit maakte.DSC_8989Deze verrassende rijstsalade is een aanwinst voor mijn favorietenlijst. Zeker door het toevoegen van de nori was het een topper. Hoe ik het maakte vind je HIER.DSC_8997Linzen had ik nog nooit gebruikt, maar na het maken van dit recept ga ik dat zeker vaker doen. Hoe ik het maakte vind je HIER. Uit dit boek ben ik nog lang niet uitgekookt, erg leuk om de nieuwe combinaties uit te proberen.

You may also like

1 comment

Marlissa 26 maart, 2014 - 08:07

Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek. Het staat al een hele tijd op mijn verlanglijstje. De rijstsalade klinkt goed.

Reply

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.