MIJN KOOKBOEKEN: Fresh en Light

by simkktnl

DSC_9002Van Donna Hay heb ik meerdere boeken. Wat zijn dat toch altijd cadeautjes. De gerechten zijn altijd zo mooi gefotografeerd. Die hebben een eigen stijl van veel licht en niet te veel poespas. Ik vind het altijd weer een feest als er een nieuw boek van haar uitkomt. Dit boek staat vol met gezonde en lichte recepten die je het water in de mond doen lopen. Kijk even mee wat ik er tot nu toe uit maakte. DSC_9003Dit is wel zo’n goed idee, dat ik het geregeld maak. Zo klaar en heerlijk door een salade. Dit moet je zeker een keer proberen. Hoe ik het maakte vind je HIERDSC_9014Deze zag er zo mooi uit in het boek. De smaak was prima, maar ik vond dit niet heel bijzonder. Dus ik denk niet dat ik het nog een keer maak. Hoe ik het deed vind je HIER.DSC_9019Dit is wel weer een leuke, eenpersoons mousaka. Ik vond zelf dat ik iets te veel gehakt had gebruikt en als ik het nog een keer maak zal ik dat zeker minder gebruiken. Maar wel een leuk gerecht. Hoe ik het maakte vind je HIER

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.