MIJN KOOKBOEKEN: De lekkerste drie-eenheid op het bord

by simkktnl

DSC_0710Van dezelfde schrijver als VEG!  Je moet weten dat ik al maanden verliefd ben op het boek VEG!  Ik zag deze liggen bij mijn favoriete boekwinkel en die moest gewoon mee naar huis. Wat een heerlijk boek, ik wil meer van dit soort boeken. Niet te moeilijke recepten, goed thuis te makken en zo leuk om heerlijke dineetjes mee te creeren. Kortom een feestje, in de keuken, op je bord en in je mond. Daarnaast is het een prima boek voor een beginnende thuiskok. Ik laat je voor nu twee kleine gerechtjes zien die ik eruit maakte. Er staan nog zoveel lekkere dingen in, gelukkig ik ben nog niet klaar met dit boek.Drie eenheid op het bord 3
Nieuwjaarsdag maakte ik dit heerlijke ontbijt. Brood, tomaat en eieren. Heb je iets te veel op de avond ervoor, moet je deze zeker een keer proberen. Je voelt je meteen een stuk beter. Het recept vind je HIERDrie eenheid op het bord 2Voor een lunch op zaterdag heb ik dit recept een keer gemaakt, naar mijn smaak iets te veel van het goede. Maar het was wel smullen. Het recept vind je HIER. Het boek staat vol met leuke inspirerende recepten en met dit boek lukt het je gewoon.

You may also like

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.