MEATLESS MONDAY: Romige tagliatelle met tomaat & mozzarella

DSC_6978Lekker en snel, dat beloofde het recept. Het was lekker en zeker zo klaar. Maar in het recept stond niet dat je het pannetje na het koken met geen mogelijkheid meer schoon krijgt. Ik heb staan boenen, dat wil je niet weten. Die kaas wilde er niet meer uit. Dus dan maar een nachtje met een vaatwastablet laten weken. Gelukkig kreeg ik toen het pannetje weer brandschoon. De pasta is heerlijk, maar het schoonmaken van het pannetje was iets minder. Je kan het maar alvast weten. (Bron: Allerhande) DSC_6933DSC_6930DSC_6977DSC_6988 Ingrediënten
300 gram tagliatelle
500 gram gezeefde tomaten
1 bol mozzarella
2 eetlepels olijfolie
Italiaanse kruiden
Peper en zout
50 gram Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm in een steelpan de gezeefde tomaten met de Italiaanse kruiden, peper en zout naar smaak. Voeg de mozzarella toe en laat al roerende in de saus smelten. Meng de pasta met de saus. Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Geef een reactie