Mangosalade met gember

Voordat ik een foto van het eindresultaat kon maken was het al op. Deze heerlijke combinatie is top. Het frisse van de komkommer, het zoete van de mango en de smaakmaker verse gember. Na een tijdje in de koelkast komen de smaken samen en is het een heerlijk gerecht naast een stukje vlees van de bbq. 
 
Ingredienten
1 mango, geschild en in blokjes
1 komkommer, in blokjes
2 lente-gguitjes, in ringen 
1 stuk gemberwortel, ca 1 cm, geschild en geraspt
3 eetlepels azijn
sap van 1 limoen
1 eetlepel rietsuiker
zout en peper
 
Bereiding
Meng de mangoblokjes, de komkommerblokjes, lente-ui, citroensap, geraspte gember, azijn en rietsuiker en breng het geheel op smaak met zout en peper. Laat minimal 30 minuten marineren in de koelkast.

1 Comment Mangosalade met gember

Geef een reactie