LUNCH AT WORK: Nectarine & mais salade

by simkktnl

DSC_4220De lunch bij ons op kantoor is gewoon heel lekker. De keuze is enorm, brood, vleeswaren, snacks en een grote saladebar. Ongemerkt eet ik iedere dag veel tijdens de lunch. Maar ja wat wil je, ik houd van lekker eten. Vandaag doen we het anders, ik neem mijn eigen lunch mee, afgepast en klaar. De avond ervoor klaargemaakt, een nachtje in de koelkast en het kan zo mee. Ik ben benieuwd of ik de verleiding om toch iets anders te nemen kan weerstaan.DSC_4193DSC_4192DSC_4227

Ingrediënten
3 rijpe nectarines
1/2 rode ui, gesnipperd
Klein blikje mais
Bladpeterselie, fijngesneden
2 el witte wijn azijn
Chilipeper uit de molen
Zout

Bereiding
Halveer de nectarines en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees fijn. Meng in een schaal de nectarines met de ui, bladpeterselie, en azijn. Breng op smaak met zout en chilipeper. Dek af in een schaaltje en de volgende dag mee naar kantoor

You may also like

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.