LUNCH TIME: Knoflooktosti

DSC_5990Even snel een tosti maken, meestal met kaas en ham, heerlijk. Nu kom ik steeds meer leuke variaties tegen en ik wil ze allemaal proberen. Verschillende soorten kaas, vegetarisch, met fruit. Leuk en lekker. Deze tosti past wel bij een najaarszonnetje, een regenbui of gewoon omdat hij lekker is. Het is een topperteje (bron: streekmolen .nl)DSC_5876 DSC_5877 DSC_5878DSC_5990Ingredienten

Brood
Boerenkaas
Mosterd
1 teentje knoflook
Basilicumblaadjes

Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 °C. Snijd het brood uit de streekkrat in plakken. Pers 2 teentjes knoflook en meng deze door een eetlepel olijfolie. Smeer hier de plakken brood mee in. Leg op het brood plakken boerenkaas met daaroverheen mosterd en een aantal blaadjes basilicum. Leg er een plak brood op en bak de tosti gedurende 5 minuten af in de oven. Eet smakelijk!

Geef een reactie